Pytanie bezpieczeństwa

Pytanie bezpieczeństwa pojawi się przed rozpoczęciem procesu kopiowania lub przed przywróceniem obrazu.

Kliknij  Rozpocznij kopiowanie  aby rozpocząć proces kopiowania, lub  Anuluj  aby powrócić bez uruchamiania procesu kopiowania.

Okno dialogowe pytania bezpieczeństwa‌
Okno dialogowe pytania bezpieczeństwa
Ostrzeżenie: Wszelkie dane na obszarze docelowym zostaną bezpowrotnie usunięte po rozpoczęciu procesu kopiowania. Nawet oprogramowanie do odzyskiwania danych nie będzie w stanie odzyskać nadpisanych danych.